top of page

PMU verwijderen met laser

Voor detatouage of verwijderen met laser van Permanent make up of tatouage hebben wij een samenwerking met de firma Laserkabinet. Zij hebben de expertise en jarenlange ervaring voor deze behandelingen. 

De Picolaser is momenteel de snelste en veiligste laser voor het verwijderen van alle mogelijke kleuren van permanente make-up van wenkbrauwen, eyeliners en lippen die grijs, blauw, rood, groen ,oranje of geel zijn geworden. Alsook kunnen scalp pigmentatie en bestralingspuntjes worden verwijderd.

Het plaatsen van permanente make-up (PMU) lijkt op het zetten van een tatoeage, maar de techniek is iets anders. Het pigment wordt oppervlakkiger in de huid gebracht. De gebruikte pigmenten zijn vaak een mix van verschillende kleuren.   

 • Veilig en effectief verwijderen van permanente make-up.

 • Wenkbrauwen, eyeliners en lippen

 • Alle kleuren van make-up

 • Minimale schade aan omliggende huid

 • Haartjes van wenkbrauwen en wimpers blijven gespaard

Veilig verwijderen van permanente make-up

De Picolaser gebruikt laserpulsen die minder dan een miljoenste seconde (picoseconde) duren. Door gebruik te maken van deze krachtige Laserenergie zullen de ingekapselde inktdeeltjes in de huid worden vernietigd. Verdere eliminatie van deze inktdeeltjes zal gebeuren via uw lymfesysteem.

Onze picolaser is een medisch gecertificeerde laser gebruikt door medisch geschoold personeel met jarenlange ervaring. Alle kleuren pigment kunnen volledig worden verwijderd.

Hoe krijg je permanente make-up weg?

Met onze geavanceerde  Picolaserbehandeling kunnen we permanente make-up bij de wenkbrauwen, ogen en lippen veilig verwijderen zonder de omliggende huid te beschadigen. PMU verwijderen wordt steeds uitgevoerd door ons team van ervaren medisch geschoold personeel.

Hoe bereid ik me voor op een verwijdering van PMU?
 • Geen blootstelling van zon of zonnebank voor de behandeling

 • Gebruik geen zelfbruiner

 • Gebruik steeds factor 50

 • Breng zelf geen verdoving aan.

 • Meld medicijngebruik dat gevoelig is aan licht.

 • Breng geen make-up aan.

Nazorg na de behandeling?
 • Na de behandeling brengt u Flamigel aan.

 • Gebruik ook steeds een goede zonbescherming SPF 50

Hoe verloopt de behandeling?

Tijdens de behandeling kleurt de huid eerst aswit. Het voelt alsof er een elastiekje tegen je huid aankomt.

Na een half uurtje komt de kleur van uw PMU er weer terug door. Dit is heel normaal. Later kan roodheid ontstaan en kan de huid warmer aanvoelen. Ook korstjes en kleine blaasjes is een mogelijke reactie van de huid. Pas na enkele weken is het resultaat zichtbaar van de behandeling.

Er zijn meestal 3 tot 5 behandelingen nodig om de 6 a 8 weken.

Bij het verwijderen van Eyeliner wordt er een metalen lens in het oog ingebracht om veilig te kunnen werken. Het inbrengen van deze lens verloopt pijnloos.

Om het genezingsproces te bevorderen zal er in 2 de fase van uw laserbehandeling nog fractioneel gewerkt worden. Deze laserbehandeling maakt minuscule kleine gaatjes in de huid voor beter herstel van de huid. Hierdoor gaat de eliminatie van het pigment vlotter verlopen en de afvoer bevorderen via uw lymfesysteem.

Tarieven

Verwijderen Wenkbrauwen

€150 per behandeling

Verwijderen Lippigmentatie

€150 per behandeling

Verwijderen eyeliner

€150 per behandeling

Verwijderen eyeliner boven en onder

€200 per behandeling

bottom of page