top of page

HOE WERKT AIRBRUSH TANNING ?


Airbrush tanning

Door middel van een airbrush (een verfspuitpistool voor zeer fijn werk) wordt een product op je huid gespoten. Dit product bestaat uit twee componenten. Een eerste component is een soort maquillage die onmiddellijk een mooie bruine kleur geeft. De enige bedoeling hiervan is onmiddellijk het resultaat kunnen bekijken. Deze component wordt ook bij de eerste douchebeurt weggespoeld. De tweede component is het echte werkzame product. Dit is volledig kleurloos. Dit product is DHA, een derivaat van suiker. Dit product gaat een verbinding aan met de dode, kernloze huidcellen. het resultaat is, na 8 uur, een mooie, natuurlijk bruine kleur. Aangezien er geen caroteen of henna gebruikt wordt krijg je ook geen oranje schijn. We hebben producten in verschillende kleuren afhankelijk van je huidtype. Ook de densiteit kan je zelf kiezen. De densiteit bepaalt hoe bruin je zal worden.Airbrush tanning is volledig onschadelijk en volkomen ongevaarlijk. Aangezien het product enkel met dode, kernloze huidcellen een verbinding aangaat kan er geen schadelijk gevolg zijn. Dode en/of kernloze cellen kunnen niet meer delen. Ze kunnen zich dus niet meer vermenigvuldigen. Na een aantal dagen komen ze gewoon los van het lichaam.

bottom of page